Category Archives: Thënia e ditës dhe njoftime

Akti seksual anormal

I vetmi akt seksual anormal është ai që ju nuk mund të performoni. Alfred Kinsey

Jeta dhe seksi

Jeta është një sëmundje seksualisht e transmetueshme. R.D.Laing

Seksi me para dhe seksi pa para

Ndryshimi kryesor ndrëmjet seksit me para dhe seksit pa para është se seksi me para zakonisht kushton më pak. Brendan Francis

Seksi nuk është përgjigja

Seksi nuk është pergjigja. Seksi është pyetja. “PO!” është pergjigja.

Dashuria është përgjigja

Dashuria është përgjigja, por gjatë kohës që jani duke pritur për përgjigjen seksi ? ngre disa pyetje shumë interesante. (Woody Allen)