Cndodh me vaginen pas nje kohe te gjate pa kryer marredhenie

Pyetje:
Kam disa muaj pa kryer marredhenie dhe doja te dija se cndodh me vaginen dhe a do jene si te meparshmet raportet apo ka ndonje ndryshim?Faleminderit :)

Pergjigje:
Mos u shqeteso, asgje nuk ndodh me vaginen kur nuk ke kryer marredhenie seksuale per disa muaj, ose disa vite. Nuk di sa vjec je, por po qe se do ta mbash vaginen ne gjendje te mire, vete-masturbo deri ne orgasme. Orgasmat i bejne mire vagines dhe e mbajne ate ne gjendje te mire funksionale.

Pac fat e shendet

Doktori