“Fluturat e dashurise”

Pyetje:
Pershendetje doktor, jam nje vajze 23-vjec, urime per rubriken, desha te te pyesja a ndodh te kene gazra nga vagina vajzat qe nuk kane kryer marredheije me pare(dmth jane te virgjera) dhe nga se shkaktohen..ju faleminderit.

Pergjigje:
Edhe virgjereshat mund te leshojne “pordhe”vaginale. Ato nuk jane si pordhet e zakonshme qe dalin nga zorret.
Ato nuk kane ere te keqe dhe nuk jane pasoje e proceseve putride. Ato jane ajer qe hyn ne vagine nga jashte, kur vajza kryen levizje te caktuara dhe dalin nga vagina, po ashtu kur vajza ben levizje te caktuara, vecanerisht, gjate seksit.
Mos u shqeteso. Francezet i quajne “Flutrat e dashurise”, kur u ndodh vajzave gjate aktit seksual.
Pac fat
Doktori