Marrëdhënie seksuale në moshën 10 vjecare…

Pyetje:
Përshëndetje doktor, jam 1 vajzë 19 vjece dhe në moshën 10 vjece më kanë detyruar të kryej marrëdhënie seksuale me një djalë të moshës sime ose më të vogël, por nuk kam ndier asgjë në atë kohë dhe pse isha e vogël, nuk i dija disa gjëra, tashmë jam e fejuar dhe kam frikë të kryej marrëdhënie me të fejuarin nga frika se mund të mos jem e virgjër..Të lutem doktor më kthe përgjigje se jam shumë e stresuar, pres këshillën tënde…faleminderit.

Përgjigje:
Kush u detyroi juve dy fëmijë të kryeni marrëdhënie seksuale!? A pati ai djali i vogël ereksion dhe a të penetroi në vaginë?
Sido që të jetë, edhe sikur të ketë ndodhur kështu sic e thua, ti konsideroje veten të virgjër, sepse ashtu je. Hiqe frikën dhe gëzo jetën seksuale me shokun tënd.
Ti nuk ke asnjë arsye që të frikësohesh për virgjërinë. Më shumë se virgjëria tek një vajzë ka vlerë integriteti i saj moral dhe dashuria për veten dhe për djalin me të cilin kryen marrëdhënie seksuale. Ruaj integritetin dhe rrit vetëbesimin.
Pac fat dhe shëndet
Doktori