Masturbacioni te femrat

mustPyetje:
Përshëndetje, jam një vajzë 17 vjeç dhe kam 3 vjet që masturbohem shumë shpesh, ka raste edhe edhe 3 herë në ditë.Dua të di a ka kjo ndonjë rrezik? Dua të them që nuk kam penetruar asnjë gjë në vaginë, skam futur as gishtat. A do jem akoma e virgjër? Para disa kohësh pasi kisha kaluar ciklin menstrual, mbas masturbimit kisha gjakderdhje për 2-3 ditë.
Ju faleminderit. Jam në pritje të përgjigjes tuaj.

Përgjigje:
Unë mendoj se ti je e virgjër. Ti je e virgjër teknikisht dhe emocionalisht. Rri e qetë dhe kënaqu seksualisht duke masturbuar. Masturbacioni është seks i bukur, e bën me atë që do fantazia jote, edhe me Bred Pittin po të duash, me të nuk infektohesh sepse viruset nuk përhapen me anë të masturbacionit, vetëm, la duart përpara dhe mos u dëmto, nuk mbetesh as shtatzënë, ruan edhe virgjërinë, që shumë vajza e kanë shumë të vlefshme. Siç e shikon nuk ka seks më të mirë se masturbacioni, por edhe gjërat e mira duhen me karar. Se shumë gjëra të mira, ndonjëherë,bëjnë dëm.
Rralloje aktivitetin tënd seksual, pra masturbacionin. Nuk duhet çdo ditë gjithë ditën ta mbash mendjen tek seksi. Ti je 17 vjeç, duhet të kryesh të gjitha detyrat e shkollës, të shtëpisë, të shoqërisë. Duhet të merresh me sport, të shkosh në kinema, në opera. Të lexosh libra. Siç e shikon jeta ka shumë gjëra që duhet të bëhen, jo vetëm kënaqësi seksuale.
Çdo ditë tre herë në ditë është shumë. Masturbo 3-4 herë në javë. Masturbo në qejfin tënd. Në vend të përshtatshëm, të qetë, pa ngacmime. Mos u nxito, lëre kënaqësinë të zgjatet sa më shumë. Mos harro të respektosh rregullat e higjenës.
Lidhur me gjakderdhjen pas masturbimit kjo nuk ka lidhje. Mund të kesh gërvishur diçka me duar gjatë masturbimit. Kujdes !
Të uroj fat shëndet dhe kënaqësi të plotë seksuale nga masturbimi.
Doktori.