Masturboni me ngadale

Pyetje:
Jam nje djale 20 vjec. Kur mastruboj pas 20 here te ferkimit te penisit me dore me vjen per tu prishur… a eshte kjo normale per nje djale ne kete moshe qe me vjen kaq shpejt te kryej mastrubimin.

Pergjigje:
Kjo varet nga ti. Armatos vullnetin. Masturbo me ngadale dhe shtrengoje me pak doren qe masturbon. Provo te masturbosh me doren e majte. Nderprite masturbimin para se te vije momenti i prishjes, pastaj fillo perseri. Nje menyre tjeter eshte te pickosh koken e penisit, para se te prishesh dhe fillo perseri masturbimin. Perpiqu ta zgjatesh kohen e masturbimit mbi 15 minuta.
Eshte mire ta zgjatesh sa me shume masturbimin. Po arrite kete, edhe marredhenien seksuale me vone, do ta kesh me te mire.
Uroj fat e shendet
Doktori