“Gra të zakonshme – Seks i jashtëzakonshëm”

Të dashur frekuentues të blogut www.seksologu.com,

Para disa muajve, u premtova se do t’u dërgoja, eksperiencat seksuale të jashtëzakonshme, të disa vajzave dhe grave të zakonshme, ashtu siç i përshkruajnë vetë ato

Sot, bashkë me urimet më të? mira për VITIN E RI 2011, u dërgoj eksperiencën e njërës prej tyre.

Gjithkush që dëshiron të fillojë rrugëtimin për të gëzuar seksin e mrekullueshëm, më së pari, duhet të njohë historitë e disa grave, që e kanë bërë këtë rrugë.? Përshkrimet e jashtëzakonshme që bëjnë këto gra, ju duhet t’i lexoni me kujdes dhe t’i jepni vetes kohë, që të ndjeni ç’kanë ndjerë ato.

DËSHIRONI SEKS TË MIRË- MOS NXITONI

J…, tani është dyzet e një vjeç. Shkrimtare e njohur, feministe e thekur dhe ambjentaliste e dalluar. Kur takohesh me të, fytyra e saj rrezaton dashuri e ngrohtësi. Ajo, e shqetësuar se mund të ketë diçka “jo normale” në mrekullinë e saj seksuale, më përshkroi një nga eksperiencat e saj.

Historia e saj, e seksit të mrekullueshëm, fillon kur ajo ishte nëntëmbëdhjetë vjeç.

Ja si e përshkruan ajo këtë eksperiencë:

“Ai ishte burri i parë që preku ndjenjat e mia, veçanërisht, njëherë, kur? ishim për vizitë tek disa miq të tij në qytetin X.? Ishte një shtëpi e madhe. Dhoma ku do të rinim ne ishte e mobiluar thjeshtë.? Në atë kohë, të dy ishim në universitet. Ishte koha, menjëherë, pas provimeve dhe ai ishte shumë i lodhur. Sapo hymë në dhomë, u shtrimë në dyshemenë e mbuluar me qilim,? për të parë TV dhe atë e zuri gjumi menjëherë.

U përpoqa ta zgjoj me kujdes. U vërtita, hipa sipër tij, ku qëndrova pak dhe fillova të fërkoj duart dhe trupin e tij, kudo. Fillova të ndjej sikur isha në një situatë meditative. Dëgjoja të rrahurat e zemrës së tij? dhe të zëmrës time dhe ndjeva se frymëmarrjet tona ishin në sinkron. Fillova të lëviz vithet dhe trupin, në një mënyrë që është vështirë të përshkruhet- shumë ngadalë dhe në mënyrë sensuale. Ishte një eksperiencë seksuale e vërtetë. Ishte eterike. Unë isha atje, në dysheme, bashkë me të, por unë ndjeja se isha, gjithashtu,? në një plan tjetër ekzistence. Në sekondë ai u zgjua. Ai ishte atje në një plan me mua. Filloi të lëvizë vithet e tij shumë ngadalë dhe gjithashtu, sensualisht. Ajo ç’ka ndjeva në atë moment, nuk ishte e përqendruar në gjenitalet. E ndjeva gjithë trupin tim si një lëng, por edhe si zjarr. Sensi? i prekjes? u rrit në mënyrë të pabesueshme. Totalisht? e relaksuar, nuk ndjeva asnjë presion, që të mendoja se duhej të plotësoja diçka. Ishte, vetëm, një periudhë e gjatë, që trupin tim e ndjeja të? lëvizte si një zjarr i lëngshëm, sikur notoja? mbi trupin e tij.

Nuk e pata idenë sa kohë kaloi kështu. Mund të ishin minuta, ose orë. Gjykoj se notoja atje për së paku gjysmë orë. Ishte eksperienca më e pabesueshme seksuale e jetës time. Dhe kur orgasma erdhi, ajo ishte ndryshe nga çdo orgasmë tjetër që kam patur. Kam? dëgjuar gjithçka që flitet për G-vatrën dhe se si ajo duhet të stimulohet për një kohë të gjatë. Unë nuk e di. Nuk di çfarë lloj orgazme pata dhe a ishte ajo prej vatrës –G?? Por, unë kuptova, se ajo doli nga koka, sikur shfryu nga koka ime. Ajo ishte ndryshe nga çdo orgasmë tjetër që kam patur, ose që do të kem ndonjëherë. Ishte më shumë se fizike, ishe emocionale, spirituale, ishte gjithçka. Unë? isha e dashuruar pas atij djali.”