Nuk mund të bëj seks më shumë se 5 min

Pyetje:
Doktor ju përshëndes shumë, dua një këshillë nga ju. Penisin e kam të fortë, por vetëm një gjë po më brengos, ju lutem, nuk mund të bëj seks më shumë se 5 min, derdhem shpejt, pastaj nëse vazhdoj prapë, prapë mbas 5 min, nuk kam shanc të derdhem fare, fjala është nëse më cohet prapë, po ka edhe raste që pas aktit të parë nuk më cohet më, më ndihmoni ju lutem, me respekt.

Përgjigje:
Pesëe minuta pompa nuk është pak për një djalë. Mesatarisht, burrat e zgjatin aktin seksual 2 minuta. Por ka djem e burra që e mbajnë nën kontroll ejakulacionin dhe prishen atëherë kur duan ata. Ti përpiqu të zgjasësh paralojën seksuale dhe të fillosh pompat atëherë kur vajza jote është plotësisht e eksituar. Kështu ju do të mbaroni njëkohësisht ose vajza mundësisht më përpara. Po qe se ti do të prishesh i pari, ti nuk do të jesh më në gjendje të vazhdosh lojën seksuale për ta cuar vajzën në orgasmë.
Vajzave dhe grave u duhet mesatarisht 15 minuta ta arrijnë orgasmën. Djemve pas herës së parë u duhet pushim që të arrijnë një ereksion tjetër. Kjo fazë refraktore zgjat për disa 20 minuta, për të tjerë 2 orë, për të tjerë një ose disa ditë. Kështu është fiziologjia.
Cdo djalë me vullnet mund të fitojë zakone të reja seksuale dhe ta zgjasë aktin seksual aq sa ai dëshiron. Stërvitja për të fituar zakone të reja kryhet gjatë masturbimit dhe gjatë aktit seksual me partnere.
Lexo në blog për ushtrimet që përdoren për të fituar zakone të reja dhe për të evituar ejakulacionin e parakohshëm. Lexo në kategorinë “Ejakulacioni parakohshëm”
Pac fat , shëndet dhe suksese.
Doktori