Orgasma pa seks

PYETJE :

Doktor,
A? është e mundur të arrish në orgasmë pa bërë seks?

PËRGJIGJE:

Ti ke të drejtë! Trupi yt funksionon mirë- Urime! Interkursa nuk është mënyra e vetme për të arritur orgasmën. Nuk je vetëm ti që e arrin orgasmën pa interkursë. Disa gra, orgasmën e tyre të parë e kanë arritur me masturbacion, ose me seks oral, midis shumë mënyrave të tjera. Në fakt, disa gra e “përfytyrojnë ” veten në orgasmë dhe disa të tjera arrijnë orgasmën kur janë duke ëndërruar, pa asnjë lloj stimulimi fizik. Dy përqind e grave arrijnë në orgasmë vetëm nëpërmjet fantazive. Po qe se je e interesuar për më shumë informacion lidhur me orgasmën, shiko librin? “Seksualiteti dhe Seksi “
Bravo! Kjo mund të jetë hera e parë për ty, por me siguri , do të pasohet nga të tjera…
Urime!.