Reth Seksologu.com

Nëse nuk gjeni material për shqetësimin tuaj, ju lutem, drejtojeni pyetjen që keni direkt në e-mailin: info@seksologu.com. Më shumë »

Rreth Dr. Harxhit

Lindi në qytetin e Gjirokastrës më 16 Janar 1936. Në vitin 1960 mbaron me diplomë të shkëlqyer Fakultetin e Mjekësisë dhe caktohet Pedagog në Klinikën e Neurologjisë së Fakultetit. Më shumë »

 

Të jesh “Seksi” (3)

Mençuria: Domosdoshmëri për të Qenë një Grua Seksuale. Me këtë përhapje që kanë marrë Sëmundjet Infektive Seksuale (SIS) dhe me rritjen e numrit të shtatzënive të? padëshiruara sot,

Bëhuni ekspertë të jetës suaj seksuale (3)

5-Ta Lënë Imagjinatën të shpërthejë. Gratë që e duan seksin kanë edhe fantazi seksuale të shëndosha. Disa gra mundohen t’i shtypin ose t’i injorojnë fantazitë seksuale. Këtë e

Bëhuni ekspertë të jetës suaj seksuale (2)

2-Të Përpiqen të Ndjehen Seksi. Çdo? grua duhet të bëjë përpjekje për paraqitjen e saj. Kujdesi për paraqitjen duhet të jetë i përditshëm. Nuk ka nevojë të harxhojë

Bëhuni ekspertë të jetës suaj seksuale

Pyetje: Jam një grua e martuar me dy fëmijë. Vajzën 17 vjeçe dhe djalin 14 vjeç. Jam martuar në moshën 20 vjeçe? me shkuesi. Ishte një martesë normale.

Shoqes i bije të fikët kur arrin orgasmë

PYETJE : Doktor Kam dëgjuar nga një shoqja ime se asaj i bije të fikët kur arrin në orgasmë. A është kjo normale? Çfarë e shkakton këtë gjendje?

Qaj kur arrij në orgasmë

PYETJE: Jam një vajzë 19 vjeçe. Kam rreth një muaj që bëj seks me dashnorin tim. Sonte… bëmë seks….ai sipër….. Kur unë arrita kënaqësinë seksuale, fillova të qaj.

Dashnori nuk arrin orgasmen

PYETJE : Doktor, Jam në hall dhe nuk di çfarë të bëj! Dashnori im nuk e ka problem të eksitohet seksualisht kur është me mua, por kur bëjmë

Orgasma pa seks

PYETJE : Doktor, A? është e mundur të arrish në orgasmë pa bërë seks? PËRGJIGJE: Ti ke të drejtë! Trupi yt funksionon mirë- Urime! Interkursa nuk është mënyra

Pasthirrma gjate seksit

PYETJE: Doktor, Pse vajzat dhe gratë lëshojnë pasthirrma gjatë seksit? PËRGJIGJE: Këto eksklamacione të veçanta janë mënyrë e komunikimit ose e shprehjes së eksitimit dhe kënaqësisë. Disa gra

Arrij orgasma të mrekullueshme

PYETJE: Doktor, Jam një grua rreth të tridhjetave. Sa herë bëj seks arrij në orgasma të mrekullueshme. Më duket sikur vetëm unë jam e aftë ta provoj këtë.