Reth Seksologu.com

Nëse nuk gjeni material për shqetësimin tuaj, ju lutem, drejtojeni pyetjen që keni direkt në e-mailin: [email protected] Më shumë »

Rreth Dr. Harxhit

Lindi në qytetin e Gjirokastrës më 16 Janar 1936. Në vitin 1960 mbaron me diplomë të shkëlqyer Fakultetin e Mjekësisë dhe caktohet Pedagog në Klinikën e Neurologjisë së Fakultetit. Më shumë »

 

Seks në ujë

Pyetje: Përshëndetje Doktor! Jam një vajze 19 vjeqare dhe dëshiroj të bëj një pyetje..A është i rrezikshëm seksi në ujë apo në vaskë? Ndoshta është pyetje qesharake po

Duhani gjatë shtatzënisë

Pyetje: Përshëndetje. Jam një zonjë nga Tirana, kam një vajzë 6 vjeç, jam afërsisht 2 muaj shtatëzënë? dhe kam abuzuar shumë me duhanin dhe ndonjëherë edhe barin. Doja

Pozicionet e penisit

Pyetje: Më falni doktor, kisha një pyetje rreth penisit. Kur unë masturbohem penisi më rri drejt dhe lart. A është ky ndonjë problem. Përgjigje: Penisi i forcuar (erektuar)

Përdorimi i kontraceptivëve

Pyetje: Përshëndetje i nderuar doktor. Jeni shumë i qartë në përgjigjet tuaja.Kam vendosur të përdor kontraceptivët me kokrra që janë për 28 ditë por do doja të më

Penisi i harkuar

Pyetje: Përshëndetje! Jam 20 vjeç dhe nuk kam kryer ende marrëdhënie seksuale. Penisi kur me ngrefet merr një formë harku. (nga ana e djathtë/në formën e bananes). Nuk

Lubrifikimi i vaginës

Pyetje: Doktor përshëndetje, do doja tiu pyesja se nëse ndikon për keq përdorimi i vajit të ullirit ose kremrave të ndryshme për ta bërë më të lagësht vaginën,

Pse shumica e femrave nuk e preferojnë seksin anal?

Duhet të dini se vagina është organi gjenital që ka funksionin seksual, veç funksioneve të tjera, siç janë lindja e fëmijës dhe dalja e menstruacioneve. Anusi nuk është

Impotenca

Pyetje: Jam një djalë 28 vjeç. Kam probleme me impotencën, i kam bërë te gjitha analizat dhe më kanë dalë mirë. Kam bërë kontrolle te urologu dhe me

Masturbimi dhe buzët e vaginës

Pyetje: Jam një vajzë 15 vjeçare dhe kam mastrubuar për shumë kohë . Nuk e kam diskutuar me asnjëri këtë sepse më vjen shumë turp. Kohët e fundit

Faktori mashkullor i infertilitetit

Analiza e spermës Sapo të dyshoni? ? se keni probleme me ngjizjen e një fëmije, merrni spermën e burrit dhe çojeni për analizë menjëherë, madje, përpara se? të