Reth Seksologu.com

Nëse nuk gjeni material për shqetësimin tuaj, ju lutem, drejtojeni pyetjen që keni direkt në e-mailin: [email protected] Më shumë »

Rreth Dr. Harxhit

Lindi në qytetin e Gjirokastrës më 16 Janar 1936. Në vitin 1960 mbaron me diplomë të shkëlqyer Fakultetin e Mjekësisë dhe caktohet Pedagog në Klinikën e Neurologjisë së Fakultetit. Më shumë »

 

Në sa mënyra mund të masturbojë një femër?

Pyetje: Në sa mënyra mund të masturbojë një femër? Përgjigje: Mënyrat që një vajzë ose një grua përdor për të arritur kënaqësinë seksuale me masturbim, janë aq shumë

Masturbim duke shtrënguar kofshët

Pyetje: Doktor jam shumë e shqetësuar dhe dua të dëgjoj një përgjigje të sigurtë nga ana juaj . Për shumë kohë kam masturbuar duke shtrënguar kofshët me njëra

Përgjigja Seksuale Humane (Orgasma)

Orgasma është një nga ato eksperienca që askush nuk mund ta përshkruajë në mënyrë ekzakte. Unë kam dëgjuar njerëz? të thonë: “ Ti do ta njohësh atë, kur

A shfaqet sëmundje nga masturbimi?

Pyetje: A mund të shfaqet ndonjë sëmundje nëse i mëshojmë penisit me dorë gati çdo ditë? Përgjigje: E kam thënë shumë herë se masturbimi është seks i sigurtë

Kur arrihet orgazma?

Pyetje: I nderuar doktor! Unë që ju shkruaj nuk kam kryer ndonjëherë marrëdhënie seksuale. Desha të di cilat janë shenjat që tregojnë se një femër është duke u

Seksi për herë të parë

Pyetje: Përshëndetje…unë jam një vajzë 18-vjeçare që kam të dashurin në itali…mezi po pres që ai të vij…kam vendosur që të kryej marrëdhënie me të por kam shumë

A është i vogël penisi 12 cm?

Pyetje: Përshëndetje doktor,? pashë adresën tuaj në internet dhe u gezova se thashë po të bëj një pytje. Te lutem më kthe përgjigje se jam në merak, jam

Rëndësia e virgjërisë

Pyetje: Përshëndejte doktor, desha tju pyes rreth një dyshimi që kohëve të fundit po më shqetëson shumë , më mirë të them se më është bërë sëmundje. Gjith

Si tja mbush mendjen të dashurës për të kryer marrëdhënie?

Pyetje: Përshëndetje doktor. Jam një djalë 20 vjeç, i lidhur prej tre muajsh me një vajzë 19 vjeç. Gjithshka mes nesh shkon mirë , përveçse ajo nuk pranon

A ka test për të përcaktuar virgjërinë?

Pyetje: Jam një vajzë 20 vjeç. Si mund ta di a jam e virgjer apo jo? Përgjigje: Ti je e vemja që e di me siguri je apo