Reth Seksologu.com

Nëse nuk gjeni material për shqetësimin tuaj, ju lutem, drejtojeni pyetjen që keni direkt në e-mailin: [email protected] Më shumë »

Rreth Dr. Harxhit

Lindi në qytetin e Gjirokastrës më 16 Janar 1936. Në vitin 1960 mbaron me diplomë të shkëlqyer Fakultetin e Mjekësisë dhe caktohet Pedagog në Klinikën e Neurologjisë së Fakultetit. Më shumë »

 

A zmadhohet penisi nga masturbimi?

Pyetje: Përshëndetje Doktor. Jam një djalë 20 vjeç. Pyetja ime për ju është: A zmadhodhet penisi nga masturbimi i rregullt? Sic dihet penisi është organ muskulor, dhe ashtu

“Gra të zakonshme – Seks i jashtëzakonshëm”

Të dashur frekuentues të blogut www.seksologu.com, Para disa muajve, u premtova se do t’u dërgoja, eksperiencat seksuale të jashtëzakonshme, të disa vajzave dhe grave të zakonshme, ashtu siç

A zgjerohet vagina lehte?

Pyetje: Përshëndetje doktor. Unë kam kryer marrëdhënie 2 herë me të dashurën. Herën e parë ishte shumë e vështirë për atë ngaqë ishte e virgjër ndërsa herën e

Intervistë me doktorin (3)

Kur duhet të fillojë jeta seksuale penetrante vaginale? Mosha mesatare kur të rinjtë fillojnë interkursën seksuale,? ndryshon në varësi të rracës, vendbanimit (fshat ose qytet ), kombësisë, fesë,

Gëzuar!

Me rastin e festave seksologu ju uron GEZUAR! Shendet, fat, suksese dhe lumturi!

Intervistë me doktorin (2)

A bëjnë të gjithë adoleshentët seks? Absolutisht jo. Shumë të rinj edhe në vendet më të zhvilluara janë të virgjër, ndonëse, është e vështirë të dihet ekzakt sa

Intervistë për virgjërinë me doktorin

1-A ka një kufi moshe që përcakton kohën ideale që një vajzë duhet të humbë virgjërinë? Përse duhet respektuar ky kufi? Të lutem argumentoje përgjigjen. Opinioni shoqëror duket

A e kam humbur virgjërinë?

Pyetje: Përshëndetje doktor, jam një vajzë 18 vjeçe. Jam nga Kumanova dhe kam një pyetje: A mund të humbasi virgjëria nëse ske bërë seks tamam por vetëm ke

Ejakulacion i parakohshëm

Pyetje: Përshëndetje doktor…jam 1 çun 20 vjeç. Kam 1 problem dhe doja? mendimin tuaj… dua që të bëj seks me të dashurën time por nuk mundem, sepse që

A jam shtatzanë?

Pyetje: Doktor jam një vajzë rreth të shtatëmbëdhjetave dhe kam tre javë qe kam kryer marrëdhënie për herë të parë dhe nuk më kanë ardhur menstruacionet në datën