Reth Seksologu.com

Reth Seksologu.com

Nëse nuk gjeni material për shqetësimin tuaj, ju lutem, drejtojeni pyetjen që keni direkt në e-mailin: [email protected] Më shumë »

Rreth Dr. Harxhit

Rreth Dr. Harxhit

Lindi në qytetin e Gjirokastrës më 16 Janar 1936. Në vitin 1960 mbaron me diplomë të shkëlqyer Fakultetin e Mjekësisë dhe caktohet Pedagog në Klinikën e Neurologjisë së Fakultetit. Më shumë »

 

Seksi me menstruacione

Pyetje: Kur kam kryer marrëdhënie seksuale për herë të parë kam qenë me ciklin menstrual, në ditën e parë të tyre. Doja të dija është një veprim i gabuar ky apo jo dhe a ka pasoja? Pas disa kohëve kam

Lëngu prespermatik

Pyetje: Doktor, jam një djalë 23 vjeç nga elbasani dhe sa herë që masturbohem ose kryej marrëdhënie me të dashurën në fillim fare del spermë në sasi të vogël dhe më pas vazhdoj normalisht. Të dyve na pëlqen që aktin

Gjakderdhje disa herë radhazi

Pyetje: Jam një vajzë 19 vjeç. Kam kryer marrëdhënie për herë të parë në jetën time para 1 jave me të dashurin tim Herën e parë pata gjakderdhje, po ashtu edhe të dytën e të tretën. Kam pak dhimbje në

Dhjetë fakte kryesore mbi masturbacionin

Te dashur frekuentues te blogut, Për masturbacionin kam shkruar shpesh dhe u jam përgjigjur shumë pyetjeve në këtë blog. Por pyetjet me shqetësime të shumta për masturbacionin nuk shterin. Shumë janë të shqetësuar për dëmet shendetësore të masturbimit. Të tjerë

Përdorimi i kontraceptivëve

Pyetje: Përshëndetje doktor, jam një vajzë 22 vjeç, e fejuar dhe doja të dija çfarë pasojash ka përdorimi i kontraceptivëve nëse filloj ti përdor. Nuk i kam përdorur ndonjëherë. Ju çfarë më rekomandoni për të qenë të mbrojtur? Një pyetje

Virgjëria dhe Masturbimi

Pyetje: Doktor a prishet virgjiniteti duke masturbuar (pa futur diçka në vaginë, vetëm duke fërkuar vaginën në shtrat) ? Përgjigje: Nuk prishet virgjëria duke u fërkuar në shtrat, ose duke përkëdhelur klitorin me gishta. Vazhdo të kënaqesh me trupin tënd,

Tradhtia e burrave

Pyetje: Une jam nënë e dy fëmijëve të moshës 2 dhe 4 vjeç. E zura burrin në flagrancë, por ajo që më frikson më shumë është se e kapa me një femër që burri im e kishte pas edhe kur

Çvirgjërimi

Pyetje: Doktor, jam një djalë 22 vjeç dhe kam një problem..zakonisht kur shikojmë me shokët ndonjë video pornografike si psh një vajzë dhe një djalë duke bërë seks për herë të parë dhe asaj vajzës filloj ti dalë gjak nga

A ndikon gjatësia e penisit në shtatzëninë e femrës?

Pyetje: Përshëndetje, bashkëshorti im? e ka penisin 11 cm të gjatë. A është? në madhësinë? e duhur për të mbetur shtatzënë? Faleminderit! Përgjigje: Nuk thua sa vjeç je? Sa vjeç është bashkëshorti? Sa vjet keni martuar? Sa kohë keni që

Humbja e vetëdijes gjatë orgasmës

Pyetje: I ndreruar doktor, jam 25 vjeç,e martuar, kam një problem të madh, kur arrij orgazmën në atë moment humb vetëdijen por ajo zgjat disa sekonda, ndjej sikur më ndalet i gjithë funksionimi i organizmit. Ndonjëherë ndodh që të qaj,