Reth Seksologu.com

Nëse nuk gjeni material për shqetësimin tuaj, ju lutem, drejtojeni pyetjen që keni direkt në e-mailin: [email protected] Më shumë »

Rreth Dr. Harxhit

Lindi në qytetin e Gjirokastrës më 16 Janar 1936. Në vitin 1960 mbaron me diplomë të shkëlqyer Fakultetin e Mjekësisë dhe caktohet Pedagog në Klinikën e Neurologjisë së Fakultetit. Më shumë »

 

Shoqes i bije të fikët kur arrin orgasmë

PYETJE : Doktor Kam dëgjuar nga një shoqja ime se asaj i bije të fikët kur arrin në orgasmë. A është kjo normale? Çfarë e shkakton këtë gjendje?

Qaj kur arrij në orgasmë

PYETJE: Jam një vajzë 19 vjeçe. Kam rreth një muaj që bëj seks me dashnorin tim. Sonte… bëmë seks….ai sipër….. Kur unë arrita kënaqësinë seksuale, fillova të qaj.

Dashnori nuk arrin orgasmen

PYETJE : Doktor, Jam në hall dhe nuk di çfarë të bëj! Dashnori im nuk e ka problem të eksitohet seksualisht kur është me mua, por kur bëjmë

Orgasma pa seks

PYETJE : Doktor, A? është e mundur të arrish në orgasmë pa bërë seks? PËRGJIGJE: Ti ke të drejtë! Trupi yt funksionon mirë- Urime! Interkursa nuk është mënyra

Pasthirrma gjate seksit

PYETJE: Doktor, Pse vajzat dhe gratë lëshojnë pasthirrma gjatë seksit? PËRGJIGJE: Këto eksklamacione të veçanta janë mënyrë e komunikimit ose e shprehjes së eksitimit dhe kënaqësisë. Disa gra

Arrij orgasma të mrekullueshme

PYETJE: Doktor, Jam një grua rreth të tridhjetave. Sa herë bëj seks arrij në orgasma të mrekullueshme. Më duket sikur vetëm unë jam e aftë ta provoj këtë.

A jemi një cift i jashtzakonshëm ?

PYETJE: Doktor, Kur unë dhe dashnorja bëjmë seks, ne thuajse gjithmonë e arrijmë orgasmën brenda pak sekondash nga njeri tjetri. Ta them ndershmërisht, kjo është e përditshme, me

Nuk ndjej kënaqësinë e seksit

PYETJE: Doktor, Jam një mësuese, 27 vjeç. Kam 4 vjet martuar dhe kam një vajzë dy vjeçe. Prej kohësh kam një shqetësim të cilin jam munduar ta zgjidh

Mbi Interseksin

Pyetje Doktor, A mund të më shpjegoni se çfarë janë njerëzit me “interseks” dhe sa shpesh haset kjo anomali ? Përgjigje: Sot, termi “intersex”, përdoret më shpesh në

Interseksi

Pyetje: Doktor, Më vjen zor që e bëj këtë pyetje, por jam e detyruar nga gjendja në të cilën jam. Unë kam vagjinë dhe testikula. Kam shumë droje