Reth Seksologu.com

Nëse nuk gjeni material për shqetësimin tuaj, ju lutem, drejtojeni pyetjen që keni direkt në e-mailin: [email protected] Më shumë »

Rreth Dr. Harxhit

Lindi në qytetin e Gjirokastrës më 16 Janar 1936. Në vitin 1960 mbaron me diplomë të shkëlqyer Fakultetin e Mjekësisë dhe caktohet Pedagog në Klinikën e Neurologjisë së Fakultetit. Më shumë »

 

Biseksualizmi

Pyetje: Përshëndetje doktor. Unë jam një djalë 17 vjeç. Kam ndjenja për meshkujt, por un nuk dua të jem homoseksual. Kam partnere femër po për atë nuk kam

Si mund ta kuptojnë djemtë nëse një vajzë është ose jo e virgjër

Pyetje: Si mund ta kuptojme që himeni është prishur? Përgjigje: Ka dy mënyra për të kuptuar në se himeni është prishur, ose jo. E para dhe më e

A ka rëndësi madhësia e vaginës?

Shumë gra shqetësohen, sepse vagina e tyre ose është? shumë e madhe? ose shumë e vogël,? për interkursën seksuale. Për arsyen që vagina përshtatet shumë mirë dhe në

Masturbimi është seks me atë që do më shumë

Pyetje: Sa ndikon masturbimi në jetën mendore (psikike) dhe si mund të ndalohet ai? Cilat jane mënyrat dhe a ka mundësi të praktokohen në jetën e përditëshmë. Ju

Nuk ndjej kënaqësi gjatë marrëdhënies

Pyetje: Doktor doja tiu pyesja në lidhje me një problem që kam.? Jam 18 vjeç dhe kur kryej marrëdhënie me të fejuarin nuk ndjej kënaqësi por kam fryrje

Marrëdhënie seksuale për herë të parë

Pyetje: I nderuar seksolog doja tju pyesja rreth herës së parë të një femre, pasi më kanë thënë që është me dhimbje. A është kjo e vërtetë? Përgjigje:

A nglel shtatzënë me menstruacione?

Pyetje: Doktor, A ngel shtatzënë kur kryen marrëdhënie gjatë ciklit menstrual? Une bëra marrëdhënie me të dashurën time në ditën e katërt dhe të pestë të ciklit dhe

Virgjëria

Pyetje: Jam një vajzë 23 vjeç? dhe nuk kam kryer asnjëherë marrëdhënie seksuale por njëherë në moshën 17 vjeç? futa pak gishtin , nuk kam pas as gjakderdhje,

Masturbimi i ndërsjelltë

Pyetje: Përshëndetje i nderuar doktor, jam një djalë dhe desha të bëja një pyetje. A merr infenksion nëse i bëj masturbim një vajze me gishta duke e prekur

Mundësia për të zgjedhur seksin e fëmijës

Pyetje: Doktor, Jam 28 vjeç, kam cikël të rregullt 28 ditësh dhe kam një vajzë 2 vjeçe. Dëshiroj që fëmijën e ardhshëm ta kem djalë. Ju lutem: A