Reth Seksologu.com

Nëse nuk gjeni material për shqetësimin tuaj, ju lutem, drejtojeni pyetjen që keni direkt në e-mailin: [email protected] Më shumë »

Rreth Dr. Harxhit

Lindi në qytetin e Gjirokastrës më 16 Janar 1936. Në vitin 1960 mbaron me diplomë të shkëlqyer Fakultetin e Mjekësisë dhe caktohet Pedagog në Klinikën e Neurologjisë së Fakultetit. Më shumë »

 

Kruajtje në vaginë

Pyetje: Doktor, jam 19 vjeç, grua e martuar dhe kam tre fëmijë. Problemi qëndron se disa herë më ka rastisur të kem kruajtje në vaginë dhe më kundërmon

Çvirgjërimi

Pyetje: Përshëndetje. Jam një vajzë 19 vjeç. Në disa libra thuhet se virgjëria nuk humbet me futjen e gishtave në vaginë.në disa të tjerë thuhet se po. Jam

Myku Candida

Pyetje: Jam një? vajzë 23 vjeç. Kam candida . Mjekimin që marr unë duhet ta marrë dhe partneri im? A mund të kryejmë marrëdhënie ndërkohë? Theksoj që është

Metoda për zgjatjen e kohës së prishjes

Pyetje: Përshëndetje Dr.Harxhi. Unë jam një djalë 19 vjeç, mastruboj gati çdo ditë dhe prishem për 15 deri 20 sekonda. A ka ndonje ilaç që e shëron këtë

Më kruhet vagina

Pyetje: Përshëndetje Dr.Harxhi , jam një gocë nga tirana dhe dua të të shpreh një shqetësim…Pasi kam kryer marrëdhënie me të dashurin tim …vagina për rreth ka filluar

Këshilla seksuale

Disa zakone seksuale 1- Brenda vaginës tuaj përdorni vetëm lubrifikantë me bazë ujore.? Lubrifikantët mbrojnë vaginën e thatë nga dëmtimet dhe irritimet gjatë seksit. Lubrifikantët me bazë vajore

Fantazitë seksuale

Pyetje: I nderuar doktor. Jam një djalë 17 vjeç. Unë masturboj shpesh herë..por kur masturboj filloj mendoj gjithmonë për një të afërmen time. Ajo është shumë tërheqëse…edhe kur

Myku në organet gjenitale

Pyetje: Përshëndetje i nderuar doktor ! Jam një djalë 16 vjeç , kam kryer? marrëdhënie me të dashurën time 16 vjeç shumë herë. Ajo u vizitua pak kohë

Dhimbje e vaginës

Pyetje: Përshëndetje, jam 22 vjeç dhe kam kryer marrëdhënie për herë të parë me kondom. Pas 4 ditësh kreva përsëri marrëdhënie, përsëri me kondom por kam shumë djegie

Hera e parë (3)

Disa sugjerime lidhur me interkursën e parë seksuale Kur çifti është gati për eksperiencën e parë seksuale, ata duhet të përpiqen ta bëjnë çdo gjë drejt dhe në