Reth Seksologu.com

Nëse nuk gjeni material për shqetësimin tuaj, ju lutem, drejtojeni pyetjen që keni direkt në e-mailin: [email protected] Më shumë »

Rreth Dr. Harxhit

Lindi në qytetin e Gjirokastrës më 16 Janar 1936. Në vitin 1960 mbaron me diplomë të shkëlqyer Fakultetin e Mjekësisë dhe caktohet Pedagog në Klinikën e Neurologjisë së Fakultetit. Më shumë »

 

Analizat e gjakut

Pyetje: Përshëndetje doktor , ju lutem të më tregoni se ku mund të kryhen analiza të sigurta gjaku, gjinekologjike dhe ato të hiv pasi nuk kam besim tek

Hera e parë (2)

“Cila është procedura më e mirë për lojën-dashurore dhe periudhën e eksitimit”? Nuk ka një komplet procedurash standarde, që duhet të bëhen. Në të vërtetë, mund të thuhet

Të mos jeni lakmitarë

Pyetje: Un jam një djalë 13 vjeçar dhe i bie me dorë gati çdo ditë. A mund të ketë kjo ndonjë pasojë negative? Përgjigje: Ti ke te drejtë

Hera e parë

Pyetje: Jam një djalë 19? vjeç dhe kam një të dashur. Ende skam kryer marrëdhënie me askënd? dhe dua të kryej me të? dashurën time. A mund? të?

Buzët e brendshme (Labia minora)

Kam patur shumë pyetje nga lexueset lidhur me buzët e vogla. Disa janë të pakënaqura me ngjyrën e tyre. Të tjera janë të pakënaqura me madhësinë e tyre,

Infeksioni vaginal

Pyetje: Doktor, kam kryer marrëdhënie me dikë, fillimisht anale dhe më pas direkt vaginale. Kam një infeksion që ka zgjatur goxha pavarësisht disa mjekimeve me shplarës antiinfeksion. Përgjigje:

Vello e Tempullit (Himeni)

Frekuentues te këtij Blogu, Inboksi im është i mbushur me pyetje që lidhen me himenin dhe virgjërinë. Këto pyetje që ju m’i keni drejtuar, tregojnë se ju nuk

Disa zakone të vlefshme të përditshme

1- Gjithmonë fshihuni me drejtim nga përpara – mbrapa, ose nga vulva për tek anusi. Po të fshiheni në drejtim të kundërt, bakteret nga anusi do t’i sillni

Shtatzënia dhe Seksi

Pyetje: Doktor, kam një problem . Bashkëshortja ime është shtatzënë në muajin e tretë . Në vizitën që ajo ka kryer , i është këshilluar evitimi i marrëdhënieve

Dua të ndiej kënaqësi gjatë seksit

Pyetje: Përshëndetje, kam disa kohë qe po lexoj faqen tuaj dhe më pëlqejnë shumë informacionet, madje kanë qenë edhe të dobishme, mësova plot gjëra. Ju faleminderit për këtë,