Reth Seksologu.com

Reth Seksologu.com

Nëse nuk gjeni material për shqetësimin tuaj, ju lutem, drejtojeni pyetjen që keni direkt në e-mailin: [email protected] Më shumë »

Rreth Dr. Harxhit

Rreth Dr. Harxhit

Lindi në qytetin e Gjirokastrës më 16 Janar 1936. Në vitin 1960 mbaron me diplomë të shkëlqyer Fakultetin e Mjekësisë dhe caktohet Pedagog në Klinikën e Neurologjisë së Fakultetit. Më shumë »

 

Mbi Transseksualismin

PYETJE: Dr. Harxhi, A mund të kuptohet që në vogëli tendenca seksuale e fëmijës? Në se djali im i mitur në klasë të parë p.sh. thotë për organin e tij seksual “nuk e dua këtë”, çfarë do të thotë kjo?

Homoseksualiteti është tërheqje fizike, emocionale, sociale dhe seksuale

PYETJE: Doktor , Kam lexuar me shumë interes në gazetën “Shekulli”, shumë nga përgjigjet tuaja, veçanërisht, përgjigjet dhe shkrimet lidhur me homoseksualitetin. Unë, jam një djalë homoseksual. Kam një kërkesë për ju. A do të keni mundësi që kur të

A janë ndjenjat e mia lesbiane, vetëm, një “fazë” që do të kalojë?

Pyetje: Jam një grua tridhjetë vjeçe dhe kam një pyetje për seksualitetin tim. Deri tani kam pasur marrëdhënie seksuale vetëm me meshkuj, por kohët? e fundit kam filluar të fantazoj për marrëdhënie seksuale me gra. Aktualisht kam një djalë që

Jeta Seksuale e Grave dhe Tymosja e Duhanit

Pyetje: Doktor, Jam një vajzë 20 vjeç dhe përdoruese e rregullt e duhanit. Dëshiroja të dija a ka efekte negative duhani mbi jetën seksuale të vajzave dhe grave? Faleminderit. Përgjigje: Studimet kanë treguar se ekziston lidhje direkte midis tymosjes së

Kam dëshirë për seks, por nuk mundem

Pyetje? nr 1: Doktor, Jam 32 vjeç. Prej rreth një viti kam një problem. Kam dëshirë të madhe seksuale, por nuk mundem. Më parë kamë qenë O.K. Analizat më dalin të gjitha në rregull. Çfarë më rekomandoni ju? Pyetje nr

Viagra, Cialis dhe Levitra

Pyetje nr. 1: Dr. Harxhi, jemi një grup shokësh, mosha deri 60 vjeç duam të dimë për Viagrën, Cialis dhe Levitra. Çfarë efektesh anësore kanë këto dhe si duhet të përdoren pa ngrënë? Sa kohë para aktit? Pasi ke pirë

Marrdhënie seksuale gjatë periodave

Pyetje: Doktor dua të di a ka shqetësime marrëdhënia seksuale gjatë periodave ? Ju lutem më ktheni një përgjigje. Jam 17 vjeçe Përgjigje: Lidhur me seksin dhe menstruacionet dua të të them që në fillim se është gjë e bukur

Pas lindjes jeta seksuale më ka ndryshuar

Pyetje: Jam një grua 26 vjeç. Para pak muajsh kam lindur fëmijën e tretë. Jeta ime seksuale me burrin ka ndryshuar shumë në krahasim me fillimin. E kam humbur thuajse fare dëshirën për seks. Burri, gjatë aktit seksual përpiqet të

A rikthehet virgjeria pas nje periudhe pa kryer marredhenie seksuale?

Pyetje: Pershendetje.Une para dy vitesh kreva marredhenie seksuale 2 here gjithesej.Isha shume e ngushte nga poshte.Tani kam dy vjet qe nuk kryej fare marredhenie.A egziston mundesia qe une te jem mbyllyr edhe ndoshta mundesia qe te me jete kthyer virgjeria?

Orientimi seksual është proces

Pyetje: Përshëndetje doktor! Të përgëzoj për sinqeritetin dhe profesionalizmin me të cilin i trajton pyetjet tona. Kjo më beri edhe më të sigurtë të të shkruaj, pasi është hera e parë që do të flas hapur për jetën dhe problemet