Reth Seksologu.com

Nëse nuk gjeni material për shqetësimin tuaj, ju lutem, drejtojeni pyetjen që keni direkt në e-mailin: [email protected] Më shumë »

Rreth Dr. Harxhit

Lindi në qytetin e Gjirokastrës më 16 Janar 1936. Në vitin 1960 mbaron me diplomë të shkëlqyer Fakultetin e Mjekësisë dhe caktohet Pedagog në Klinikën e Neurologjisë së Fakultetit. Më shumë »

 

Sëmundja e Peroneit (Penisi i shtrembër)

Pyetje: Penisi im është pak i shtrembër. Mos kjo është nga masturbimi? Theksoj që masturbohem rreth 3-4 herë në javë. Përgjigje: Ti duhet të dish se perfeksioni rrallë

Nuk bëjmë dot fëmijë

Pyetje: Jam e martuar që prej 5 vjetësh dhe nuk kam ende fëmijë. Kemi bërë kontrolle të njëpasnjëshme por pa sukses. Burri ka problem me numrin e ulët

Si përhapet HIV-i?

Që dikush të infektohet me HIV, ai duhet të bjerë në kontakt direkt me lëngjet e infektuara të trupit të një të infektuari. Disa lëngje trupore si lotët

Impotenca psiko-emocionale

Pyetje: Jam një djalë 21 vjeç dhe nuk kisha kryer asnjëherë më parë marrëdhënie seksuale. Para disa ditësh unë kryeva marrëdhënie seksuale me një femër, me të cilën

Prishem kur shikoj skena erotike

Pyetje: Përshëndetje doktor i nderuar. Kam një pyetje. Jam 22 vjeç dhe kam 1 problem. Vetëm pak sekonda të shikoj skena erotike prishem. Ku qëndron problemi? dhe a

Nga infeksioni HIV tek AIDS

Stadi i parë Disa javë pas infektimit me HIV, personat e infektuar mund të kenë shenjat e gripit për pak ditë. Persona të tjerë mund të mos kenë

Djegie dhe puçra rreth vaginës

Pyetje: Mirëdita doktor Desha të di: Nëse një vajzë? është e? virgjër a mund të ketë djegie dhe puçra rreth vaginës? Kalofsh mirë. Përgjigje: Është e vështirë për

Vagina e thatë

Pyetje: Përshëndetje doktor, unë kam një problem gjatë marrëdhënieve seksuale unë nuk ndiej aspak kënaqësi dhe vagina ime është shumë thatë, e terun por edhe dhimbjet nuk më

Kur duhet të vizitohemi te gjinekologu?

Pyetje: I nderuar doktor, ju falenderoj për të gjitha informacionet që shpërndani tek ne. I vlerësoj shumë këshillat dhe përpiqem të bëjë atë që na sugjeroni. Mbas lindjes

Masturbohemi në telefon

Pyetje: Përshëndetje doktor! Jam një vajzë 22 vjeç dhe i dashuri im, i cili ndodhet jashtë shtetit, është 23 vjeç. Nuk kemi kryer asnjëherë marrëdhenie seksuale bashkë por