Reth Seksologu.com

Nëse nuk gjeni material për shqetësimin tuaj, ju lutem, drejtojeni pyetjen që keni direkt në e-mailin: [email protected] Më shumë »

Rreth Dr. Harxhit

Lindi në qytetin e Gjirokastrës më 16 Janar 1936. Në vitin 1960 mbaron me diplomë të shkëlqyer Fakultetin e Mjekësisë dhe caktohet Pedagog në Klinikën e Neurologjisë së Fakultetit. Më shumë »

 

Probleme ereksioni

Pyetje: Përshëndetje doktor, Eshtë hera dytë që ju shkruaj! Problemi im ka të bëjë me humbjen e ereksionit para se të kryej maredhënien seksuale! Ju faleminderit për përgjigjen

Dashuria është përgjigja

Dashuria është përgjigja, por gjatë kohës që jani duke pritur për përgjigjen seksi ? ngre disa pyetje shumë interesante. (Woody Allen)

Kanabis dhe Seksi

Pyetje : Doktor, Cilat janë efektet e kanabisit në dëshirën seksuale dhe në aftësinë e djalit për të bërë fëmijë. I fejuari im tymos tmerrësisht dhe ka tymosur

AIDS dhe shoqëria

Parathënie nga prof.dok.Skënder Kodra Qëndrimi ndaj AIDS-it është bërë? sot një çështje që i ve në provë seksologët. Seksologjia prej shumë kohësh i ka studiuar sjelljet seksuale njerëzore,

Njoftim

Të nderuar miq. Për nder të Ditës Botërore të AIDS-it, seksologu.com fillon botimin me pjesë të librit ” HIV/AIDS DHE TË RIJNTË ” të Dr. Adem Harxhit, si

A njihet HIV/AIDS pa bërë analizat?

Pyetje : Përshëndetje doktor, përshëndetje gazeta! Doja të dija nëse mund të jem i sigurtë që nuk kam virusin e AIDS, pa kryer analizat? Ka ndonjë shenjë paraprake?

Gënjeshtrat lidhur me infeksionin HIV

Pyetje: Doktor Harxhi, përshëndetje. Jam një djalë me banim në Tiranë. Ndoshta pyetja ime iu duket disi e çuditëshme. Amund të infektohesh me AIDS nëse të hedhin në

Më pëlqejnë filmat pornografikë

PYETJE: Doktor, Dëshëroja t’u pyesja në rubrikën tuaj të së Dielës, në se ka problem shikimi i filmave pornografike? E kam fjalën në se një njeri e sheh

Impotenca seksuale mashkullore

Pyetje : Jam? një? vajzë? 27 vjeçe? dhe? kisha? dëshirë? t’ju? pyesja? për? disa? gjëra. Me? të dashurin? tim? kam? goxha? ndryshim? në? gjatësi,? ai? është? 1 87?

Me rastin e muajit të diabetit

Diabeti: Vjedhësi i kënaqësisë seksuale të grave Për dëmet e diabetit në jetën seksuale të burrave kam shkruar shumë herë. Sot do të shkruaj për dëmet e diabetit