Reth Seksologu.com

Nëse nuk gjeni material për shqetësimin tuaj, ju lutem, drejtojeni pyetjen që keni direkt në e-mailin: [email protected] Më shumë »

Rreth Dr. Harxhit

Lindi në qytetin e Gjirokastrës më 16 Janar 1936. Në vitin 1960 mbaron me diplomë të shkëlqyer Fakultetin e Mjekësisë dhe caktohet Pedagog në Klinikën e Neurologjisë së Fakultetit. Më shumë »

 

Vagina mban erë të keqe

PYETJE: Doktor, Kam një vajzë pesëmbëdhjetë vjeçe që çdo ditë më ankohet se vagina e saj mban erë të keqe. Kjo e detyron që edhe në shkollë t’u

Mbi ejakulacionin e vonuar

DASHNORI IM NUK PRISHET DOT Pyetje : Doktor, Jam në hall dhe nuk di çfarë të bëj! Dashnori im nuk e ka problem të eksitohet seksualisht kur është