Penisi 11cm

Pyetje:
Mirëdita si ja kalove. Jam  një djalë nga Vlora dhe jam 18 vjec . Penisi im është 11 cm . Doja të dija a është normal dhe a mund të rritet me kalimin e kohës? Faleminderit

Përgjigje:
Penisi yt është normal nga gjatësia. Por, nuk ka aq shumë rëndësi gjatësia dhe trashësia, më shumë rëndësi që ti me të gjitha që të ka dhënë natyra me gishtat me buzët e me gjithcka tjetër të jesh i shkathët dhe i dashur kur të bësh dashuri. Mos prit të rritet më shumë penisi yt, por ushtroje ta kryejë mirë detyrën.
Paç fat
Doktori