Pozicionet e penisit

Pyetje:
Më falni doktor, kisha një pyetje rreth penisit. Kur unë masturbohem penisi më rri drejt dhe lart. A është ky ndonjë problem.


Përgjigje:

Penisi i forcuar (erektuar) qëndron në dy pozicione:

1-Me drejtim lart dhe
2-Me pozicion horizontal.

Të dy këto pozicione janë normale dhe nuk duhet të shqetësoheni. Djemtë duhet të shqetësohen kur penisi u rri i butë dhe me drejtim poshtë.
Në rastin tënd, që ty të shikon lart, ka edhe nje avantazh tjetër. Ky pozicion i penisit, bën që gjatë penetrimit ai të ngacmojë Vatrën G të vajzës, gjë që shkakton orgazma shumë të fuqishme me ejakulacion femëror të shumtë.
Të uroj fat
Doktori