Qaj kur arrij në orgasmë

publish4PYETJE:

Jam një vajzë 19 vjeçe. Kam rreth një muaj që bëj seks me dashnorin tim. Sonte… bëmë seks….ai sipër….. Kur unë arrita kënaqësinë seksuale, fillova të qaj. Kuptova se qaja me të vërtetë… dhe nuk e shpjegoj dot pse ndodhi kjo…. Pas kësaj fillova të qesh…Unë u çudita, nuk gjeja dot shkakun. A është kjo një sjellje normale?.

Të faleminderit

PËRGJIGJE:

Nervat në trurin tënd bënë një qark të shkurtër gjatë orgasmës. Si pasojë e këtij qarku të shkurtër nga mbingarkesa emocionale, disa gra qajnë, disa qeshin, disa teshtijnë në mënyrë të pakontrolluar për disa minuta, disa humbasin kontrollin mbi vezikën urinare dhe zorrën e trashë. Duhet të dini se ka edhe shumë gjëra të tjera që ndodhin nga telat e mbingarkuara… Tani që e kuptove arsyen, falënderoje qarkun tënd të shkurtër!
Doktori.