Seksi anal

Pyetje:
Përshëndetje doktor , dëshiroj të bëj një pyetje, jam një18 vjecare edhe për herë të parë kam bër seks anal me të dashurin tim. Unë kisha gjakderdhje gjatë kësaj, edhe i dashuri im është derdhur brenda. A paraqet ndonjë problem?

Përgjigje:
Duhet të dish se anusi nuk është organ që ka për funksion seksin. Ai vlen për të nxjerrë sekrecionet. Duke qënë kështu ai kërkon përgatitje kur përdoret për seks.
Duhet higjenë shumë e mirë. Duhet paralojë seksuale e zgjatur , që muskujt e tij të relaksohen. Duhet të përdoret shumë lubrifikant që penisi të rreshkasë lirisht. Lubrifikantin e bleni në farmaci K-Y, në mungesë të tij përdorni vaj ulliri.
Edhe dicka në fund, kur ke vaginën që është e përshtatshme për seks, pse shkoni andej mbrapa, ku ka dhimbje dhe pisllëqe?!
Fakti qe i dashuri është derdhur brenda, nuk ka ndonjë problem, po qe se ai nuk ka ndonjë sëmundje që transmetohet seksualisht. Seksi anal është me vulnerable ndaj infeksioneve seksualisht të transmetueshme, prandaj rekomandohet që seksi anal të kryhet detyrimisht me kondom.
Paci fat e sukses.
Doktori

5 Responses to Seksi anal

 1. besi says:

  me sa poe kuptoja une kjo vajza ka ber sekse vaginal po spo din ti nadan anl e vagina

 2. Ana says:

  Ju lutem me ndihmoni se mastrubohem dhe jam mbushur me pucrra. mos ndoshta pucrat mi sjelin :( ndihme ju lutemm

 3. Basri says:

  Te lumte i nderuari Doktor,shume pergjigje te shkelqyer keni dhene!Aq me shume me pelqeu pjesa ku thot”kur ke vaginën që është e përshtatshme për seks, pse shkoni andej mbrapa, ku ka dhimbje dhe pisllëqe?! “

 4. lejla says:

  Pershendetje Doktor. Kam nje pyetje edhe un kom pasur nje mardhenie me te dashurin tim Anal . por para se te ndodhte kjo gje kom pasur mesturacionet dhe e disha qe mu kan kryher.por kur e pata mardheninen anal dhe kom pasur gjakderdhje . ?? dhe kam frik mos me ka ndodh ndonje gje deri te virgjiniteti .?

 5. Lady19 says:

  A mundesh me humb virgjinitetin Nga seksi Anal ?!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>