Si ta kthej virgjërinë?

Pyetje:
Përshëndetje për ty i nderuar, jam një vajzë nga peja edhe kam humbur virgjinitetin. Tani do të martohem dhe i fejuari nuk e di sepse skam dashur ti tregoj për shkak se smund të kem kurrë një jetë të lumtur. Kam dëgjuar për kthimin e virgjinitetit, a mund të më tregoni ku mund të bëj dhe sa kushton edhe a do të mund partneri të di se une sjam si më ka falur zoti. Kam frikë shumë, kam gabuar mirëpo jam penduar shumë, tani e dua të fejuarin shumë dhe nuk dëshiroj që të kem probleme me të dhe as me familjen time. Të lutem më trego këtu ne adresën time se ku duhet edhe cila është mënyra më e mirë për të zgjidhur këtë problem se po u mor vesh do shkojj puna deri tek ndarja. Të përshëndes e kalofsh mirë.

Përgjigje:
Kam përshtypjen se po shqetësohesh për di?ka që nuk duhet të shqetësohesh. Ti thua se ke humbur virgjërinë dhe tani do të martohesh me dikë tjetër. Në pozicionin që je ti ka edhe shumë shoqe të tjera. Unë nuk e di sa vje? je, por po qe se je mbi 18-19 vje?, nuk është mëkat që të kesh bërë seks me një djalë që e ke dashur dhe të donte.
Për ty dhe për të gjitha shoqet e tua që janë në këtë situate, unë do t’u këshilloja që të jeni të hapura e të sinqerta me djemtë që do të takoni ose do të martoheni.
Nuk them se duhet të rëfeheni tek djali si tek prifti, por në një farë mënyre mirë është që djali të dijë se nuk është ai i pari që do të bëjë seks me ty.
Unë e di që të gjithë djemtë duan të bëjnë seks me të gjitha vajzat, por duan që vajza e tyre të mos ketë bërë seks me askënd. Pse pajtoheni ju vajza akoma sot
me këtë dopio standard. Përpiquni të fitoni të drejtën që edhe për ju djemtë të mendojnë si për veten e tyre. Djali me të cilin do të martohesh duhet ta dijë se ai martohet me
ty jo sepse ti je virgjëreshë, por sepse ai pëlqen personin tënd, sjelljet e tua, aftësitë e tua, personalitetin tënd e të tjera si këto.
Ti kërkon ta fillosh jetën bashkëshortore me një gënjeshtër. Pra të gënjesh djalin që e do se je e virgjër. A nuk do të ishte më mirë dhe më lehtësuese për ty qe ai ta dijë të gjithë jetën tënde dhe shokëet me të cilët ti je takuar dhe ke bërë edhe seks. Me këto që të shkrova nuk dua të më marrësh si një njeri që shpërndaj këshilla formale. Jo une jam që të rinjtë ta gëzojnë jetën dhe në këtë radhë të kënaqen edhe me jetën seksuale. Jeta seksuale është e bukur. Ajo nuk duhet fshehur nga shoqet dhe shokët, madje, as nga familja. Por duhet të jetë e sinqertë, e hapur, e gëzuar dhe e sigurtë.
Pavarësisht ?farë të thashë, ti kërkon të dish a rikuperohet himeni. Po, himeni i shkatërruar riparohet. Këto operacione quhen hymenorrhaphia. Ka disa lloje operacionesh që varren nga doktori që i bën dhe eurot që ke në xhep. Ti, që do të gënjesh djalin tënd me të cilin do të martohesh, shko tek një mjek gjinekolog dhe ai do të bëjë di?ka që të shkojë gënjeshtra. Ka klinika të specializuara që bëjnë operacione shumë të sofistikuara, por ato kërkojnë shumë euro.
Para se ta mbyll edhe dy fjalë për të gjitha vajzat dhe gratë: Ndjehuni se jeni të barabarta me djemtë dhe luftoni ta fitoni këtë. Mos e filloni jetën bashkëshortore me një gënjeshtër të madhe, vetëm sepse u detyron dopio standarti.
Uroj fat
Doktori