Tag Archives: antikonceptiv

Efektet negative të antikonceptivëve

PYETJE: Doktor, Vajza ime 20 vjeçe tani merr pilula dhe mua më duket se ka disa shenja jo të mira: gjakderdhje, prishje oreksi e tj. Unë kam dëgjuar