Tag Archives: DIABETI

Me rastin e muajit të diabetit

Diabeti: Vjedhësi i kënaqësisë seksuale të grave Për dëmet e diabetit në jetën seksuale të burrave kam shkruar shumë herë. Sot do të shkruaj për dëmet e diabetit

Diabeti dhe impotenca seksuale

Pyetje nr. 1 Përshëndetje? Doktor. A ka lidhje ereksioni i dobët me sëmundjen e diabetit dhe si mund të dilet nga kjo gjendje? Faleminderit. Përgjigje: Është e vërtetë