Tag Archives: Drograt

Kanabis dhe Seksi

Pyetje : Doktor, Cilat janë efektet e kanabisit në dëshirën seksuale dhe në aftësinë e djalit për të bërë fëmijë. I fejuari im tymos tmerrësisht dhe ka tymosur për shumë vite. Jam e shqetësuar? Përgjigje: Studimet e hershme kanë treguar

Steroidet anabolizantë

Pyetje : Përshëndetje. Kam gati nje vit e gjysem qe shkoj rregullisht ne palester. Shkoj ne palester jo per te rene nga pesha, por thjesht per “te bere trup”, dmth qe shumicen e rasteve punoj me pesha te renda. Nje