Tag Archives: ejakulacioni

Ejakuloj shumë shpejt

Pyetje: Dr.Ademi, Problemi im lidhet me shpeshtësinë. Herën e parë kur bëj seks ejakuloj shumë shpejt. Herën e dytë apo të tretë lodhem shumë dhe shpesh heq dorë.

Mbi ejakulacionin e vonuar

DASHNORI IM NUK PRISHET DOT Pyetje : Doktor, Jam në hall dhe nuk di çfarë të bëj! Dashnori im nuk e ka problem të eksitohet seksualisht kur është