Tag Archives: Impotenca seksuale

Pozicionet e penisit

Pyetje: Më falni doktor, kisha një pyetje rreth penisit. Kur unë masturbohem penisi më rri drejt dhe lart. A është ky ndonjë problem. Përgjigje: Penisi i forcuar (erektuar)

A është i vogël penisi 12 cm?

Pyetje: Përshëndetje doktor,? pashë adresën tuaj në internet dhe u gezova se thashë po të bëj një pytje. Te lutem më kthe përgjigje se jam në merak, jam

Impotenca seksuale mashkullore

Pyetje : Jam? një? vajzë? 27 vjeçe? dhe? kisha? dëshirë? t’ju? pyesja? për? disa? gjëra. Me? të dashurin? tim? kam? goxha? ndryshim? në? gjatësi,? ai? është? 1 87?

Diabeti dhe impotenca seksuale

Pyetje nr. 1 Përshëndetje? Doktor. A ka lidhje ereksioni i dobët me sëmundjen e diabetit dhe si mund të dilet nga kjo gjendje? Faleminderit. Përgjigje: Është e vërtetë