Tag Archives: Impotenca

Impotenca seksuale mashkullore

Pyetje : Jam? një? vajzë? 27 vjeçe? dhe? kisha? dëshirë? t’ju? pyesja? për? disa? gjëra. Me? të dashurin? tim? kam? goxha? ndryshim? në? gjatësi,? ai? është? 1 87?

Diabeti dhe impotenca seksuale

Pyetje nr. 1 Përshëndetje? Doktor. A ka lidhje ereksioni i dobët me sëmundjen e diabetit dhe si mund të dilet nga kjo gjendje? Faleminderit. Përgjigje: Është e vërtetë