Tag Archives: lesbiane

A janë ndjenjat e mia lesbiane, vetëm, një “fazë” që do të kalojë?

Pyetje: Jam një grua tridhjetë vjeçe dhe kam një pyetje për seksualitetin tim. Deri tani kam pasur marrëdhënie seksuale vetëm me meshkuj, por kohët? e fundit kam filluar

Shoqja është Lesbiane.

Pyetje: Doktor Ademi, Jam shumë e shqetësuar dhe më duhet këshilla juaj. Dyshoj se shoqja ime e dhomës është lesbiane.? Të lutem më ndihmo!. Nga një studente. Përgjigje: