Tag Archives: Masturbacioni

E adikuar nga Masturbacioni

PYETJE: Doktor, Jam shumë e dhënë pas masturbacionit dhe kam frikë se jam bërë e sëmurë pas tij. U kam dëgjuar shpesh në emisionet tuaja si dhe në