Tag Archives: Masturboj

Masturboj shpesh, kam frikë

PYETJE: I nderuar Doktor Harxhi. A mund të çfaqet ndonjë sëmundje me natyrë seksuale nga masturbimi? i shpeshtë? Pres një përgjigje nga ju . Me respekt Erjoni PËRGJIGJE:

Mbesa një vjeç Masturbon

PYETJE: Z. Adem! E shtyrë nga një nevojë e madhe detyrohem t’iu shkruaj këtë mesazh. Jam një gjyshe nga Tirana dhe interesohem për mbesën time pesë vjeçare, pasi

Masturboj si i çmendur (2)

PYETJE Nr. 3 Doktor, Jam një djalë në universitet. Kam një shokun tim të ngushtë në shkollë me të cilin jam njohur që kur filluam Universitetin. Jemi të