Tag Archives: PUTH

Mbi puthjen

Pyetje: Dr. Ademi, Në se dy partnerë puthen në buzë dhe në se mashkulli i mban sytë hapur, a është ky një tregues se ai nuk është i dashuruar, por është thjesht vetëm një tërheqie? Përgjigje: Goja, buzët dhe gjuha