Tag Archives: seks

Kam dëshirë për seks, por nuk mundem

Pyetje? nr 1: Doktor, Jam 32 vjeç. Prej rreth një viti kam një problem. Kam dëshirë të madhe seksuale, por nuk mundem. Më parë kamë qenë O.K. Analizat

Kur arrihet orgazma?

Pyetje: I nderuar doktor! Unë që ju shkruaj nuk kam kryer ndonjëherë marrëdhënie seksuale. Desha të di cilat janë shenjat që tregojnë se një femër është duke u

A është i vogël penisi 12 cm?

Pyetje: Përshëndetje doktor,? pashë adresën tuaj në internet dhe u gezova se thashë po të bëj një pytje. Te lutem më kthe përgjigje se jam në merak, jam

Nuk bëj dot dy herë radhazi seks

PYETJE: I nderuar Dr. Ademi, Do të isha shumë mirënjohës nëse i përgjigjeshit pyetjes time. Unë mund të kryej akt seksual vetëm një herë, nuk kam pikën e