Tag Archives: Seksi i Sigurte

A është i vogël penisi 12 cm?

Pyetje: Përshëndetje doktor,? pashë adresën tuaj në internet dhe u gezova se thashë po të bëj një pytje. Te lutem më kthe përgjigje se jam në merak, jam

A zgjerohet vagina lehte?

Pyetje: Përshëndetje doktor. Unë kam kryer marrëdhënie 2 herë me të dashurën. Herën e parë ishte shumë e vështirë për atë ngaqë ishte e virgjër ndërsa herën e

Seksi më i sigurtë

E kam titulluar shkrimin “Seksi më i sigurtë”, sepse “seks të sigurtë” nuk ka pasur dhe ende nuk ka. E vetmja gjë e sigurtë në marrëdhëniet seksuale midis