Tag Archives: Seksi

Pozicionet e penisit

Pyetje: Më falni doktor, kisha një pyetje rreth penisit. Kur unë masturbohem penisi më rri drejt dhe lart. A është ky ndonjë problem. Përgjigje: Penisi i forcuar (erektuar)

A është i vogël penisi 12 cm?

Pyetje: Përshëndetje doktor,? pashë adresën tuaj në internet dhe u gezova se thashë po të bëj një pytje. Te lutem më kthe përgjigje se jam në merak, jam

A zgjerohet vagina lehte?

Pyetje: Përshëndetje doktor. Unë kam kryer marrëdhënie 2 herë me të dashurën. Herën e parë ishte shumë e vështirë për atë ngaqë ishte e virgjër ndërsa herën e

Seksi me shumë partnerë

Pyetje: Doktor, Kam dëgjuar se të bësh seks me shumë partnerë, është diçka e rrezikshme, veçanërisht, për kancerin e qafës së mitrës. Pyetja ime është kjo: Çfarë ndryshimi

Seksi duhet të jetë kënaqësi, jo dhimbje

Seksi, supozohet, të jetë kënaqësi për të gjitha gratë. Por, e vërteta nuk është kështu. Për disa gra seksi është dhimbje, mundim, shqetësim, torturim. Në qoftë se ti

Kanabis dhe Seksi

Pyetje : Doktor, Cilat janë efektet e kanabisit në dëshirën seksuale dhe në aftësinë e djalit për të bërë fëmijë. I fejuari im tymos tmerrësisht dhe ka tymosur

A e dëmton seksi gjatë shtatëzanisë gruan dhe beben.

Pyetje: Përshëndetje. Jam i martuar dhe ditën që bashkëshortja ime mësoi se ka mbetur shtatzënë e? ka kapur ankthi se mos marrëdhëniet seksuale gjatë shtatzënisë e dëmtojnë atë