Tag Archives: seksologu

Pozicionet e penisit

Pyetje: Më falni doktor, kisha një pyetje rreth penisit. Kur unë masturbohem penisi më rri drejt dhe lart. A është ky ndonjë problem. Përgjigje: Penisi i forcuar (erektuar)

A është i vogël penisi 12 cm?

Pyetje: Përshëndetje doktor,? pashë adresën tuaj në internet dhe u gezova se thashë po të bëj një pytje. Te lutem më kthe përgjigje se jam në merak, jam

Nuk bëj dot dy herë radhazi seks

PYETJE: I nderuar Dr. Ademi, Do të isha shumë mirënjohës nëse i përgjigjeshit pyetjes time. Unë mund të kryej akt seksual vetëm një herë, nuk kam pikën e