Tag Archives: SYNETI

Fimoza dhe Syneti (3)

Pyetje: Doktor, Jam 38 vjeç, formën e penisit e kam të rregullt. Prej më se një viti nuk më del koka e penisit nga lëkura. Mos ndoshta kam ndonjë problem? Faleminderit. Përgjigje: Sigurisht e ke një problem që të shqetëson

Fimoza dhe Syneti

Pyetje : E nderuar redaksi, ju lutem përcillni doktorit përshëndetjet dhe pyetjen time. Lexova artikullin për madhësinë e organit seksual mashkullor dhe kisha dy pyetje lidhur me fëmijët. E para, diku kam lexuar që në asnjë mënyrë tek fëmijët nuk