Tag Archives: TESTIKUJT

Mbi anatominë seksuale

“TESTIKUJT E PAZBRITUR” OSE “CRYPTORCHIDISMI” Pyetje: Përshëndetje Doktor, Djali im është 5 vjeç e gjysmë dhe kam vënë re se e ka shumë të rrafshët pjesën e testikujve.