Tag Archives: THONGAT

Thongat – Të mira apo jo?

Pyetje: Doktor, Unë jam një vajzë që? vesh thonga dhe ato më japin një kënaqësinë që nuk e marr prej asgjëje tjetër. Kam dëgjuar nga disa njerëz, se thongat shkaktojnë disa infeksione. A duhet të ndaloj përdorimin e tyre? Falemnderit.