Virgjëria dhe Masturbimi

Pyetje:
Doktor a prishet virgjiniteti duke masturbuar (pa futur diçka në vaginë, vetëm duke fërkuar vaginën në shtrat) ?

Përgjigje:
Nuk prishet virgjëria duke u fërkuar në shtrat, ose duke përkëdhelur klitorin me gishta.
Vazhdo të kënaqesh me trupin tënd, pa u shqetësuar për asgjë. Duke u vetëkënaqur, nuk infektohesh me sëmundje infektive seksuale dhe nuk mbetesh shtatzënë. Masturbimi është seks i sigurtë. Lexo në blog, për virgjërinë dhe masturbimin.
Të uroj shëndet e fat.
Doktori