Mbi Masturbacionin (2)

...Për ta bërë më të madhe kënaqësinë dhe sigurinë e masturbimit është mirë që kur masturboni të keni parasysh edhe...

Fimoza dhe Syneti (2)

Pyetje : Përshëndetje Doktor, E kam shumë të vështirë të kryej aktin seksual sepse koka e penisit nuk më del...

Fimoza dhe Syneti

Pyetje : E nderuar redaksi, ju lutem përcillni doktorit përshëndetjet dhe pyetjen time. Lexova artikullin për madhësinë e organit seksual...

Page 2 of 89 1 2 3 89