Dua të bëj seks…

Pyetje:
Doktor jam një djalë 17 vjeç dhe nuk kam kryer asnjëherë marrëdhënie edhe pse kam qenë 4 herë i lidhur. Vajzat më thonë se nuk donin të humbnin virgjërinë prandaj nuk pranonin . Unë mastrubohem 3-4 herë në javë por dua të kryej marrëdhënie. Si mund të më ndihmoni me ndonjë këshillë?

Përgjigje:
Mendoj se ka plot mënyra të ndryshme të marrëdhënieve seksuale. Që nga përqafimet, puthjet, masazhet e thella, masturbacioni i ndërsjelltë, seksi oral, seksi anal? e të tjera deri në penetrimin vaginal. Unë them se për ty, për moshën që ke dhe për shoqet e moshës tënde, janë të mjaftueshme të gjitha, me përjashtim të penetrimit vaginal.
Seksi vaginal nuk duhet të fillojë përpara se dy të rinj të jenë bërë se paki 18-19 vjeç. Madje edhe në hyrje të këtij blogu thuhet : hyr pasi të jesh bërë 18 vjeç.
Pra të gjithë të rinjtë, të çdo moshe, duhet të provojnë dhe të kënaqen me marrëdhëniet seksuale, ndërsa seksin vaginal duhet ta provojnë kur të kenë mbushur 18-19 vjeç.
Për këtë ka plot arsye, por kryesoret janë dy pasojat negative të seksit vaginal, që të rinjtëe nën 18 vjeç nuk janë të pjekur mjaftueshëm emocionalisht për t’u përballur me to. Ato janë:
1- Shtatzënia e pa dëshiruar. A je ti, sot, gati të bëhesh baba. Ti ke nevojë, akoma , për prindër që të përparosh jo të bëhesh baba. Po vajza jote është gati të bëhet nënë?
Të bëhet nënë në këtë moshë është një pengesë shumë e madhe dhe një përgjegjësi shumë e madhe për të. Por, mos u çuditni. Seksi vaginal mund t’u çojë në këtë situatë.
2-Sëmundjet infektive seksuale midid tyre HIV/AIDS. Ju të dy nuk e përballoni dot një sëmundje të rëndë që ndonjëherë ka shumë pasoja deri edhe në vdekje.
Për këto dy arsye, mendoj se të rinjtë nën 18-19 vjeç nuk duhet të bëjnë seks vaginal.
Paç fat dhe të uroj kënaqësi seksuale pa fund, por jo seks penetrant vaginal
Doktori