Dukesh qe je e virgjer ose jo ne analizat e urines ose te gjakut?

Pyetje:
Doja te dija nese dukesh qe je e virgjer ose jo.. ne analizat e urines ose te gjakut ? me falni per shqetesimin …pres pergjigje me shume respekt.
Pergjigje:
Je ose jo virgjereshe nuk percaktohet me analiza. Ate mund ta shikojne vetem gjinekologu ne nje vizite gjinekologjike.
Me mire nga te gjithe e di ti. Ke bere ose jo akt seksual vaginal penetrant, ose jo?Me mire se ti a ka njeri qe ta dije kete?
Pac fat dhe shendet.
Doktori