Impotenca

Pyetje:
Jam një djalë 28 vjeç. Kam probleme me impotencën, i kam bërë te gjitha analizat dhe më kanë dalë mirë. Kam bërë kontrolle te urologu dhe me ka rekomanduar te perdor cialis (gjysëm cope para sexit). Kur përdor cialis ose viagra jam shumë mirë, mirëpo kur nuk përdor dështoj në sex, penisi më ngrihet per 2 a 3 minuta dhe më pas më ulet, si mund të më ndihmoni…. flm për mirkuptim.

Përgjigje:
Nuk je shpjeguar mirë lidhur me shqetësimet e tua. Nuk thua çfarë analizash ke bërë që të kanë dalë mirë? A ke bërë dopler të penisit? A ke ereksione në mëngjes? A ke ereksione në gjumë?
A ke ereksione të mira kur masturbon? A ke ereksione spontane të mira?
Ti thua se të ndihmon përdorimi i Viagrës dhe Cialis, por, kjo nuk është zgjidhja e duhur për një 28 vjeçar.? Shko tek doktori dhe kërko të ekzaminohesh përsëri.
Paç fat e shëndet
Doktori