Lëngu preejakular

Pyetje:
Jam nje djalë 24 vjec nga shkodra, problemi im është se kur shoqërohem me të dashurën kam pak rrjedhje si lëng por nuk është sperma, ka shumë kohë që e kam këtë problem dhe kur bëj seks përdor prezervativ nga frika se po e lë shtatzënë. A duhet të ekzistojë ndonjë ilac për këtë punë sepse më shqetëson shumë.

Përgjigje:
Në këtë preejakulat ka spermatozoide, ndaj rreziku i shtatzënisë është prezent. Bën mirë që përdor prezervativin. Prezervativi të mbron nga shtatzënia dhe nga sëmundjet infektive seksuale. Me kalimin e kohës kjo gjëndje do të kalojë.
Pac fat.
Doktori

One Response to Lëngu preejakular

  1. lindi says:

    doktor jam nje 30 vjeqar dhe kam nje problem me njloj si sperm para se te filloj te bej seks gjith here me del ashtu dhe kam shum koh qe ekam ket problem qfar duhet te bej per te hjekur ket aka ndo nje mundsi nse ka jlutem me shkruni faleminderit doktor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>